U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.

Historie

Historie

Autoschade Hanegraaf en Heij B.V. is een samenvoeging van 2 gerenommeerde bedrijven namelijk Autoschade Brink en Heij en Autoschade Hanegraaf. Door deze samenvoeging is het beste samengekomen in 1998. Voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen kan worden gerepareerd. Met in totaal 100 jaar ervaring zullen wij ervoor zorgdragen dat uw auto weer in minimaal de oude, en wellicht nog verbeterde, staat wordt gebracht.

Op het gebied van schadeherstel staan wij reeds 45 jaar voor u klaar als aangesloten schadebedrijf bij de Vakorganisatie FOCWA-Standaard 2. Onze hoge kwaliteitsstandaard waarborgen wij door gebruik van een kwaliteitszorgsysteem (KZS), wat er toe heeft geleid dat wij samenwerkingsverbanden hebben met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en als 'erkend reparateur' te boek staan.

Wij zijn er daarnaast erg trots op om sinds 2000 aangesloten te mogen zijn bij ABS Autoherstel. Per 1 juli 2005 is de naam dan ook aangepast naar ABS Hanegraaf en Heij B.V. ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde groep schadeondernemers van Nederland. Met ruim 90 vestigingen is autoherstel de kern van alle activiteiten.

Leasemaatschappijen en fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en autorijders ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. We delen up-to-date kennis, we zijn transparant en toegankelijk, en altijd goed bereikbaar.

ABS Autoherstel garandeert helderheid in het managen van de processen, zowel voor de kernactiviteiten als de administratieve processen daaromheen. Omdat de keten bestaat uit individuele ondernemers is ABS flexibel en gedreven. We zijn innovatief in de manier waarop we tegen zaken aankijken en aanpakken.

Het tikje eigenzinnigheid dat ondernemers eigen is, helpt ons met slimmere oplossingen te komen. Op basis van passie voor auto's en aandacht voor mensen, is het onze opdracht ook in de toekomst de grootste en beste keten in autoherstel te zijn.
Zie ook http://www.absautoherstel.nl

ABS Hanegraaf & Heij  logo
ABS Hanegraaf & Heij

Copyright © 2019 ABS Hanegraaf & Heij | Alle rechten voorbehouden | Links | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index