U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.

Schadeherstelproces

Schadeherstelproces

Het schadeherstelproces is opgesplitst in diverse fasen. Onderstaand zullen de fasen stap voor stap worden toegelicht:

Intakegesprek
Wanneer u schade aan uw auto heeft zal het eerste contact worden gelegd tijdens het intakegesprek. We zullen samen met u beoordelen en vastleggen wat de schade is, waarna wij de voorbereidingen kunnen starten voor het herstel aan uw auto.
Voor een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij zullen wij een kopie maken van uw kentekenbewijzen en uw groene kaart. Na alles met u te hebben besproken zal er een afspraak met u worden gepland voor herstel van uw auto.   

Demontage
Alle onderdelen zullen gedemonteerd worden. Tijdens deze fase kunnen eventuele achterliggende schades worden achterhaald.

Plaatwerken
Onze plaatwerkers ontfermen zich over het herstel van de carroseriedelen, u kunt hierbij denken aan bijv. uitdeuken, lassen en richten. Uiteindelijk zal de juiste vorm weer terug worden gebracht en is het belangrijkste dat wij u de veiligheid van uw voertuig weer kunnen garanderen.

Voorbewerken
Na het uitdeuken wordt de auto uitgeschuurd, voorzien van grondverf en vervolgens worden de desbetreffende delen volgens de juiste schuurstappen uitgeschuurd. Onze voorbewerkers blazen het voertuig af en ontvetten deze grondig waarna deze gereed is voor de kleur.

Spuiten
De autospuiters plakken de auto zorgvuldig af, zodat de onderdelen voorzien kunnen worden van nieuwe laklagen. De overdruk in de spuitcabine zorgt voor een 'stofvrije' omgeving hetgeen een prachtig eindresultaat oplevert.

Montage
Na het aanbrengen van de laklagen wordt de auto weer opgebouwd en afgesteld.

Wassen/Reinigen/Eindcontrole
Geen auto verlaat de werkplaats zonder een grondige eindcontrole. Tijdens deze eindcontrole worden de puntjes op de i gezet, waarna de auto - gewassen en wel - weer gereed gemeld zal worden.

Aflevering
Wanneer u de auto komt ophalen lopen wij nog met u door wat er precies gedaan is aan uw auto zodat u een duidelijk beeld krijgt van het herstelproces en om eventuele vragen te beantwoorden.

ABS Hanegraaf & Heij  logo
ABS Hanegraaf & Heij

Copyright © 2019 ABS Hanegraaf & Heij | Alle rechten voorbehouden | Links | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index