U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.

Barneveld

Autoschade herstel in uw regio Barneveld door Hanegraaf & Heij

Zit er een sterretje in uw ruit? Heeft u een ongeluk gehad met de auto? Dringend een bedrijf nodig voor autoschade herstel in de buurt van Barneveld? Bij ABS Hanegraaf en Heij bent u voor autoschade herstel in de buurt van Barneveld beslist aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sterretje in de ruit, een deuk of een klein krasje, ons team beschikt over de kennis van technieken om uw auto volledig volgens de gestelde normen te herstellen. Het team van ABS Hanegraaf en Heij bestaat namelijk uit goed opgeleide monteurs die met de juiste middelen inzetbaar zijn voor autoschade herstel in Barneveld en omgeving. Omdat wij werken volgens de strenge eisen en geldende richtlijnen verzekeren wij u van kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Vakorganisatie FOCWA-Eurogarant. Onze hoge kwaliteitsstandaard waarborgen wij door gebruik van een kwaliteitszorgsysteem (KZS). Mede dankzij dit werken wij op het gebied van autoschade herstel in de buurt van Barneveld met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Ook last van autoschade? Met in totaal 100 jaar ervaring zullen wij ervoor zorgdragen dat uw auto weer in de originele staat wordt gebracht.

Werkwijze van ABS Hanegraaf & Heij in de regio Barneveld

Als u kiest voor autoschade herstel in de buurt van Barneveld bij ABS Hanegraaf en Heij bent u verzekerd van een duidelijke werkwijze en heldere afspraken. Wij hebben ons herstelproces in diverse stappen verdeeld namelijk:

  • Plaatwerken
  • Spuiten
  • Demontage
  • Montage
  • Wassen
  • Voorbewerken
  • Intakegesprek
  • Afleveren

Als u een afspraak wilt maken voor autoschade herstel in de buurt van Barneveld zullen we eerst een intakegesprek voeren. Hierin wordt beoordeeld wat de schade is zodat we de beste manier kunnen inzetten voor autoschade herstel. Vervolgens kunt u uw auto binnenbrengen zodat we deze op onze werkplaats kunnen demonteren. Ons team specialisten zullen zich vervolgens bezig houden met autoschade herstel in de werkplaats in de buurt van Barneveld. U kunt hierbij denken aan bijv. uitdeuken, lassen en richten. Uiteindelijk zal de juiste vorm weer terug worden gebracht en is het belangrijkste dat wij u de veiligheid van uw voertuig weer kunnen garanderen.

Spuitwerk na autoschade in Barneveld

Bij de meeste soorten van autoschade herstel in de buurt van Barneveld zullen we de auto schuren en spuiten. Door deze te spuiten wordt de auto voorzien van een nieuwe laklaag. Wanneer we de auto hebben voorzien van een nieuwe laklaag zullen we deze grondig controleren na autoschade herstel in de buurt van Barneveld. Als alles goed is zullen we uw auto gereed melden zodat u weer veilig en met plezier de weg op kunt.

Aflevering in Barneveld na autoschade

Nadat het autoschade herstel proces klaar is in onze werkplaats in de buurt van Barneveld zullen we contact met u opnemen. Graag laten we u zien wat wij hebben uitgevoerd en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Meer informatie of een afspraak over autoschade herstel in de buurt van Barneveld? Neem gerust contact op.

ABS Hanegraaf & Heij  logo
ABS Hanegraaf & Heij
Autoschade herstel in uw regio Barneveld door Hanegraaf & Heij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 ABS Hanegraaf & Heij | Alle rechten voorbehouden | Links | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index