U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.

Renkum

Industrieel spuiten bij Hanegraaf & Heij vlakbij Renkum 

Wilt u uw auto een andere kleur geven? Zitten er krassen op de lak van uw auto? Maak dan een afspraak voor industrieel spuiten in de buurt van Renkum met ABS Hanegraaf en Heij. ABS Hanegraaf en Heij is een ervaren en gespecialiseerd autoschadebedrijf dat voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen kan repareren en industrieel spuiten in Renkum en omgeving. Op het gebied van schadeherstel staan wij reeds 45 jaar voor u klaar als aangesloten schadebedrijf bij de Vakorganisatie FOCWA-Eurogarant. Wanneer u schade heeft kunnen wij dit proces van A tot Z verzorgen. Leasemaatschappijen en fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en autorijders ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. Of het nu gaat om schadeherstel of industrieel spuiten in de buurt van Renkum, wij verzekeren u van up to date kennis, advies en eerlijke tarieven. Wij zijn te allen tijde en overal goed bereikbaar.

Spuitcabine voor industrieel spuiten in de regio Renkum

Om industrieel spuiten uit te kunnen voeren beschikken wij over een goed ingerichte werkplaats in de buurt van Renkum. Hierin treft u een professionele spuitcabine om op een professionele manier te kunnen spuiten. Het team van ABS Hanegraaf en Heij beschikt over een aantal professionele spuiters die zich dagelijks inzetten voor industrieel spuiten in de buurt van Renkum. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw auto voorzien van een aantal kleuren waaronder: 

  • Groen 
  • Rood 
  • Blauw 
  • Grijs 

Maar ook zwart en wit behoren tot de mogelijkheden. 

Eisen bij industrieel spuiten bij Hanegraaf & Heij in uw regio Renkum

De kwaliteitseisen voor industrieel spuiten in de buurt van Renkum zijn erg streng en belangrijk. Onze hoge kwaliteitsstandaard waarborgen wij door gebruik van de ABS Norm. Deze norm omhelst KZS , duurzaam repareren en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dit heeft ervoor gezorgd dat wij samenwerkingsverbanden hebben met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en als 'erkend reparateur' te boek staan. Daarnaast werken wij op het gebied van industrieel spuiten in de buurt van Renkum volgens de nieuwste technologieën en garanderen kwaliteit. 

Industriële producten bij spuitwerk in Renkum

Naast het schadeherstel van auto’s beschikken wij over de mogelijkheden voor het industrieel spuiten van industriële producten in de buurt van Renkum. In onze werkplaats beschikken wij over de kennis, ruimte en apparatuur om vakbekwaam te kunnen spuiten. Wilt u een object industrieel spuiten in de buurt van Renkum? Maak dan een afspraak. Wij kunnen deze voorzien in elke gewenste kleur.

ABS Hanegraaf & Heij  logo
ABS Hanegraaf & Heij
Industrieel spuiten bij Hanegraaf & Heij vlakbij Renkum
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 ABS Hanegraaf & Heij | Alle rechten voorbehouden | Links | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap